Ρύθμιση συσκευών Yealink

Για να μπορέσουμε να ρυθμίσουμε την συσκευή μας θα πρέπει να γνωρίζουμε την διεύθυνση IP που έχει, ώστε να συνδεθούμε στο web interface της. Αυτό μπορεί να γίνει πατώντας το κουμπί OK και στην οθόνη της συσκευής θα εμφανιστεί η διεύθυνσή της. Στην address bar του browser δίνουμε την συγκεκριμένη διεύθυνση και όταν μας ζητήσει username και password δίνουμε admin/admin.

Αφού πλέον έχουμε συνδεθεί στην συσκευή, πατάμε στο tab Account, βεβαιωνόμαστε ότι η επιλογή Line Active είναι Enabled και συμπληρώνουμε τα παρακάτω πεδία:

Label: To εσωτερικό του κέντρου μας ή ο αριθμός/username που μας έχει δώσει ο VoIP πάροχος.

Display Name: To εσωτερικό του κέντρου μας ή ο αριθμός/username που μας έχει δώσει ο VoIP πάροχος.

Register Name: To εσωτερικό του κέντρου μας ή ο αριθμός/username που μας έχει δώσει ο VoIP πάροχος.

User Name: To εσωτερικό του κέντρου μας ή ο αριθμός/username που μας έχει δώσει ο VoIP πάροχος.

Password: Το password που έχει το εσωτερικό μας στο κέντρο ή ο κωδικός που μας έχει στείλει ο VoIP πάροχος για να μπορέσουμε να κάνουμε κλήσεις.

Server Host: Η διεύθυνση IP του κέντρου μας ή το hostname του VoIP παρόχου. Συμπληρώνουμε μόνο το πεδίο που είναι κάτω από την επιγραφή SIP Server 1.

Port: Αν η πόρτα που χρησιμοποιεί το κέντρο ή ο πάροχος είναι διαφορετική από την 5060 τότε αλλάζουμε την τιμή στο συγκεκριμένο πεδίο.

Αφού κάνουμε τις παραπάνω ρυθμίσεις και πατήσουμε Confirm, μετά από λίγο θα δούμε δίπλα από την επιγραφή Register Status να φαίνεται η λέξη Registered. Αυτό σημαίνει ότι η συσκευή μας έχει πλέον ρυθμιστεί σωστά και μπορούμε να κάνουμε κλήσεις.

Για περαιτέρω ερωτήσεις που αφορούν τις υπόλοιπες ρυθμίσεις των συσκευών Yealink μπορείτε να ανοίξετε θέμα στο forum μας.

allVoIP.gr Yealink Forum

Σχετικά άρθρα:

  • Δεν υπάρχουν σχετικά άρθρα
Κατηγορίες: Τεχνικοί οδηγοί. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.


Γράψτε απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*


*

Επιτρέπεται η χρήση των εξής στοιχείων και ιδιοτήτων HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>